Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Стали відомі перші жертви зимової завірюхи!!!
 
19-12-2009, 17:27  Суспільство / Кримінал / Випадки

Стали відомі перші жертви зимової завірюхи!!!

 
'Стали

У Житомирській області від переохолодження загинуло дві людини.

У Житомирській області, за останні 3 доби, двоє людей замерзли на смерть. Про це повідомили в прес-службі МНС у Житомирській області.

Також, зареєстровані перші постраждалі від переохолодження: 18 грудня в реанімаційне відділення Житомирської обласної лікарні доставлено 2 людини з обмороженням кінцівок.

Усього в Україні від переохолодження загинули щонайменше 11 чоловік. Зокрема, сім смертельних випадків зафіксовано в Донецькій області. Крім того, 34 людини в Донецькій області перебувають у стаціонарних відділеннях 12 міст і районів області з діагнозом "обмороження і переохолодження".

Протягом останніх трьох діб двоє людей замерзли на смерть у Житомирській області. Двоє людей потрапили до лікарні через переохолодження.

Також у Тернопільській області в селі Синьков 58-річний чоловік помер від переохолодження у власному будинку.

16 грудня перший випадок смерті від переохолодження було зафіксовано в Києві. Загинув чоловік без певного місця проживання, який замерз на вулиці.

'Стали

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!