Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі виявлений перший порушник умов вступу до ВНЗ!!!
 
20-12-2009, 19:42  Суспільство / Кримінал

У Житомирі виявлений перший порушник умов вступу до ВНЗ!!!

 
Міністерство освіти і науки України вже виявило перше порушення умов вступу в 2009 році до ВНЗ.

Як повідомили в прес-службі міносвіти, порушення виявлені в таких навчальних закладах:

Житомирський інститут культури і мистецтв (зарахований на навчання за напрямом підготовки "Документознавство та інформаційна діяльність" абітурієнт із сертифікатом УЦОЯО з української мови та літератури 123,5 бала). За порушення умов прийому анульовано ліцензію за напрямом "Документознавство та інформаційна діяльність".

Національний університет кораблебудування ім. адмірала Макарова (зарахований на навчання за напрямом підготовки "Дизайн" абітурієнт без сертифікату УЦОЯО з української мови та літератури). За порушення умов прийому анульовано ліцензію за напрямом "Дизайн".
'У

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності (зарахований на навчання за напрямом підготовки "Охорона праці" абітурієнт із сертифікатом УЦОЯО з математики 122,5 балів). За результатами перевірки студент відрахований. Університет у тримісячний термін повинен усунути всі недоліки в роботі приймальної комісії.

Харківський національний університет внутрішніх справ (зарахований на навчання за напрямом підготовки "Правознавство" абітурієнт без сертифікату УЦОЯО з української мови та літератури). За результатами перевірки студент відрахований. Навчальний заклад в тримісячний термін має усунути недоліки в роботі приймальної комісії.

Донецький педагогічний коледж (зарахований на навчання за напрямом підготовки "Дошкільна освіта" абітурієнт із сертифікатом УЦОЯО з біології 123 бали). За результатами перевірки студент відрахований. Коледж в тримісячний термін має усунути недоліки в роботі приймальної комісії.

Національний гірничий університет (зарахований на навчання за напрямом підготовки "Гірництво" абітурієнт із сертифікатом УЦОЯО з української мови та літератури 123,5 бала). За результатами перевірки студент відрахований. Коледж в тримісячний термін має усунути недоліки в роботі приймальної комісії.
'У

Херсонський національний технічний університет (зарахований на навчання за напрямом підготовки "Менеджмент" абітурієнт із сертифікатом УЦОЯО з української мови та літератури 123,5 бала). За результатами перевірки студент відрахований. Університет в тримісячний термін має усунути недоліки в роботі приймальної комісії.

Хмельницький університет управління та права (зарахований на навчання за напрямом підготовки "Право" абітурієнт із сертифікатом УЦОЯО з української мови та літератури 123,5 бала). За результатами перевірки студент відрахований. Університет в тримісячний термін має усунути недоліки в роботі приймальної комісії.

Міністерство освіти контролює правильність виконання Умов вступу до ВНЗ: навчальним закладам, якщо вони не відрахували неправомірно зарахованих студентів, скасовують ліцензії.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!