Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Обережно!!! На дорогах ожеледиця!!!
 
21-12-2009, 13:31  Суспільство / Влада / Випадки

Обережно!!! На дорогах ожеледиця!!!

 
Обережно!!! На дорогах ожеледиця!!!

Для автомобілістів , що застрягли в снігу, створений оперативний штаб.

У зв'язку зі складними погодними умовами в Житомирській області та Україні, у Міністерстві транспорту з'явилися цілодобові гарячі лінії для тих, хто в пробках і потребує невідкладної допомоги.

Як повідомили в прес-службі Міністерства транспорту, створено Оперативний штаб, в якому будуть працювати цілодобові гарячі лінії.

Повідомляти про необхідну допомогу можна за телефонами (044) 461 65 48 (оперативний черговий Міністерства транспорту та зв'язку України) і (044) 287 11 40 (оперативний черговий Укравтодору).

Сьогодні, 21 грудня, на території України збережуться складні погодні умови. Вдень в Україні без істотних опадів, лише у східній частині сніг, хуртовини. На дорогах ожеледиця.

Температура вдень становитиме 9-14 ° морозу у Вінницькій і Житомирській областях, у Донецькій, Луганській, Запорізькій області і в Криму протягом доби 1-7 ° морозу, на Південному узбережжі Криму 2-5 ° тепла.

У Києві та Київській області очікується хмарна з проясненнями погода. Вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м / с, вночі пориви 15-20 м / с.

'Обережно!!!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!