Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Відкриття нового супермаркету "Ельдорадо".
 
23-12-2009, 14:34  Суспільство

Відкриття нового супермаркету "Ельдорадо".

 
'Відкриття

Завтра в Житомирі «Ельдорадо» відкриє новий супермаркет техніки та електроніки.

24 грудня о 8 годині ранку мережа магазинів побутової техніки та електроніки «Ельдорадо» відкриє в Житомирі новий супермаркет. Інвестиції в проект перевищили 1 млн. доларів США.

Як повідомила прес-служба компанії, запланований період окупності - 3 роки.

Новий магазин європейського класу в Житомирі знаходиться на другому поверсі торгового центру «Ярмарок», розташованого за адресою: площа Згоди, 6. Це другий магазин, який компанія «Ельдорадо» відкриває в Житомирі. Загальна площа магазину становить близько 1 750 кв.м.

У новому супермаркеті «Ельдорадо» представлений широкий асортимент (більше 15 000 найменувань) товарів провідних світових виробників: аудіо-, відео-, побутової, цифрової і комп'ютерної техніки, телефонів і аксесуарів. Весь товар можна купити в кредит, для цього в магазинах «Ельдорадо» працюють представники «Дельта Банку» і «Приват Банку».

Умови надання кредитів на покупку техніки в «Ельдорадо» одні з найпривабливіших на ринку. Крім того, у магазинах мережі діє акція «Кредит 0%» (без довідки про доходи), в рамках якої можна придбати в кредит побутову техніку без переплати, строком до 10 місяців.

Відкривши магазин, компанія «Ельдорадо» створила 50 нових робочих місць. Весь персонал пройшов професійне навчання за системою тренінгів з продажу та роботі з клієнтами.

«Цього року ми відкрили 20 нових супермаркетів« Ельдорадо »у 17 містах України. Плануємо й надалі активно розвиватися, і утримувати свої лідерські позиції. Перш за все - за рахунок створення потужної національної мережі магазинів, широкого асортименту товару, високого рівня сервісу і, звичайно ж, традиційної для «Ельдорадо» гарантії низьких цін, - коментує Сергій Дрозд, голова наглядової ради ТОВ «Торгової компанії« Ельдорадо »».

До відкриття магазину приурочена акція - «Обвал цін».

Протягом чотирьох днів, з четверга по неділю, відвідувачам нового супермаркету «Ельдорадо» у Житомирі будуть надані унікально низькі ціни на побутову техніку провідних світових виробників. Наприклад, мобільні телефони можна буде купити від 199 грн., пилососи від 299 грн., пральні машини автомат від 1599 грн., двокамерні холодильники від 1799 грн., ноутбуки (діагональ - 15,6 дюйма) - 2999 грн., ЖК-телевізори (діагональ - 81 см) від 3499 грн.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!