Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирське ТТУ буде реанімовано!!!
 
24-12-2009, 14:08  Суспільство / Політика / Влада / Господарство

Житомирське ТТУ буде реанімовано!!!

 
'Житомирське

Депутати Житомира перенаправили 273 тисячі гривень на підтримку ТТУ.

На сесії Житомирської міськради, яка відбулася вчора, 23 грудня, депутати прийняли рішення перерозподілити кошти загального фонду міського бюджету.

Як стало відомо, депутати вирішили зняти 150 тисяч гривень з галузі освіти, 100 тисяч гривень - з охорони здоров'я області та 23 тисячі гривень - з програми «Благоустрій міста».

Кошти будуть перенаправлені на регулювання цін по комунальному підприємству «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління».

Також, на сесії було прийнято рішення, щодо зменшення обсягу субвенцій з державного бюджету місцевому бюджету, яка спрямована на соціальну допомогу дітям - сиротам.

Нагадаємо, в червні 2009 року, заступник голови облдержадміністрації Микола Черненко заявив, що питання банкрутства Житомирського ТТУ - лише справа часу. Зробити такий висновок його спонукало подальше погіршення економічного стану підприємства і зростаючої борги по заробітній платі.

'Житомирське

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!