Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі прийняли «закон про тишу»!!!
 
25-12-2009, 13:34  Суспільство / Кримінал / Влада / Відпочинок

У Житомирі прийняли «закон про тишу»!!!

 
'У

23 грудня сесія Житомирської міської ради затвердила міський «закон тиші». Таке положення в правила благоустрою міста були включені вперше.

Дещо змінені в жорсткіший бік часові обмеження. Тільки з 8 до 22 години дозволено проводити в квартирах роботи, пов'язані з шумом - 40 децибел, не більше... Також нове положення стосується всіх ресторанів і кафе, які розташовані на перших поверхах житлових будинків.

В будівлях, що стоять окремо, слухати гучну музику, голосно співати і кричати (наприклад, «гірко») дозволено до 23.00. Всі хорові співи, крики у дворах після 22 години заборонені.
'У

Правила не підміняють адміністративний кодекс, вони дають механізм для вирішення проблеми. У Житомирі існує муніципальна міліція, та й звернення по телефону 102 до міліції зі скаргами на шум, повинні сприйматися правоохоронцями адекватно, на них міліція повинна реагувати.

Нові правила мають юридичну силу з 23 грудня, тобто з дня їх прийняття.

Начальник інспекції з благоустрою міста Житомира Олександр Гуменюк повідомив, що новим документом штрафи не передбачені, але тут достатньо і чинного адміністративного кодексу.

'У


тільки щось нічний клуб "Каньон" (що біля Вопака),
по ночам не дає спати,своєю гучною музикою,що робити?

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!