Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Чудо-прилад на службі прикордонників!!!
 
26-12-2009, 15:01  Суспільство / Кримінал / Технології

Чудо-прилад на службі прикордонників!!!

 
'Чудо-прилад

За допомогою новітніх технічних засобів, мобільних та портативних тепловізорів, в 2009 році прикордонники Житомирщини затримали 84 порушника правил перетину кордону, а також виявили товарів у 4 випадках на суму 96 тис. грн. і 8 кг 170 грам наркотичних речовин у 2 випадках.

Про це, посилаючись на дані, озвучені на розширеному засіданні колегії, повідомила прес-служба Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

(Довідка: тепловізор - прилад, що виявляє випромінювання в інфрачервоному діапазоні і дозволяє бачити в темряві).

У 2009 році за інформацією дільничних інспекторів прикордонної служби затримано 195 осіб, які намагалися незаконно перетнути кордон, 1794 порушників прикордонного режиму, 555 порушників використання об'єктів тваринного світу, 16 громадянина за злісну непокору.

Виявлено та вилучено 14 одиниць зброї, наркотичної речовини 3,38 кг, затримано контрабандних товарів на суму 312 тис.914 грн.

Результативність виявлення підроблених службових відміток Державної прикордонної служби зросла в 2,1 рази, виявлення осіб, яким заборонений в'їзд в Україну - на 6%. Відмовлено в пропуску через державний кордон майже 8 тисячам потенційних мігрантів, виявлено 37 осіб, які використовували чужі і підроблені документи.

'Чудо-прилад

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!