Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 25-річний юнак покараний довічним ув'язненням!!!
 
27-12-2009, 19:40  Суспільство / Кримінал

25-річний юнак покараний довічним ув'язненням!!!

 
'25-річний

Суворе покарання - довічне позбавлення волі - винесено вироком апеляційного суду Житомирської області 25-річному жителю Житомира.

Як повідомив заступник начальника відділу підтримання державного обвинувачення в судах прокуратури області Сергій Горохов, юнак дуже міцно "об'єднався" з криміналом.

Свій 20-річний ювілей хлопець "відзначив" солідної крадіжкою, за що був у 2004 році засуджений на півтора року виправних робіт за місцем роботи з відрахуванням у прибуток держави 10% заробітку щомісячно. Однак, відповідно до ст. 75 Кримінального кодексу України, він був звільнений від відбування покарання, а також було встановлено випробувальний термін один рік.

Цей термін виявився для нього занадто довгим, бо вже в липні того ж року він був засуджений за крадіжку і грабіж до 4 років 3 місяців позбавлення волі. За словами Сергія Горохова, засуджений, відбувши трохи більше половини терміну, потрапив під амністію.

"Другий шанс на виправлення злочинець використовував з точністю до навпаки: у травні того ж року здійснив дві крадіжки і два вбивства. Не здригнулася рука вбивці навіть перед своїм другом дитинства. Наступного разу позбавив життя просто знайомого", - розповів Горохов.

Після здійснення останнього вбивства у серпні 2007 року злочинець був затриманий правоохоронними органами при спробі втечі з місця скоєння злочину. Тепер 25-річний вбивця відбуває своє останнє покарання - довічне позбавлення волі.

'25-річний

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!