Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Ревнощі – поганий порадник!!!
 
28-12-2009, 18:45  Суспільство / Кримінал / Випадки

Ревнощі – поганий порадник!!!

 
У Житомирі ревнивий чоловік забив до смерті молоду співмешканку.

Ця трагедія сталася в одній із квартир у місті Житомирі.

Тут відзначали чергове свято 45-річний чоловік зі своєю співмешканкою, значно молодшу за його віком. Він працював підсобним робітником у майстерні, вона була безробітною. У цей злощасний день цивільне подружжя разом з товаришем чоловіка вживали спиртні напої.
'Ревнощі

Господар вийшов за випивкою, а коли повернувся додому, то побачив свою співмешканку разом з приятелем на лоджії. Приревнувавши жінку, він почав її жорстоко бити кулаками. Потерпіла впала на підлогу і почала хрипіти.

У цей час чоловік виштовхав свого приятеля на вулицю. А сам пішов ще за спиртним. По дорозі зустрів двох знайомих дівчат і запросив їх до себе в гості. Під час вживання спиртних напоїв, молоді жінки побачили в квартирі закривавлений труп і на вулиці викликали міліцію.

За даним фактом було порушено кримінальну справу, яку вже розглянуто в суді. Вироком Королівського районного суду міста Житомира 45-річний чоловік засуджений до 8 років позбавлення волі. Про це повідомив помічник прокурора Королівського району міста Житомира Віталій Соломикін.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!