Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На кордон з Білоруссю можуть додатково направити до 2500 осіб на допомогу військовим та прикордонникам
 
15-11-2021, 13:34  Суспільство

На кордон з Білоруссю можуть додатково направити до 2500 осіб на допомогу військовим та прикордонникам

 
Житомирська область, яка межує з Білоруссю, здатна посилити охорону кордону, направивши понад 2,5 тис. осіб на допомогу військовим та прикордонникам - про це у Фейсбуці повідомив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.
На кордон з Білоруссю можуть додатково направити до 2500 осіб на допомогу військовим та прикордонникам

Загалом для охорони кордону на території області є можливість спрямувати понад 2,5 тисячі осіб. Вже проведені зустрічі з керівництвом відповідних громад, які будуть надавати допомогу нашим військовим та прикордонникам у разі такої потреби. Отже, маємо діяти абсолютно скоординовано та виважено й дотримуватись державницької позиції. І, звичайно, бути готовими до протидії терористичним й диверсійним загрозам
, - заявив він.
Голова ОДА уточнив, що охорону українсько-білоруського кордону в межах Житомирщини забезпечує 9-й прикордонний загін силами трьох відділів прикордонної служби.
Проведено координаційні наради за участю прикордонників, представників Нацполіції та Нацгвардії. Визначено сили та засоби, які можуть бути направлені для підсилення охорони кордону у разі виникнення такої необхідності. Прикордонні підрозділи можуть бути підсилені резервами Держприкордонслужби, Національної гвардії, Збройних сил України та Національної поліції
, - додав Бунечко.

За інформацією прикордонників, ситуація на ділянці кордону на території Житомирщини (це понад 250 км) зараз контрольована, найімовірніші пункти проникнення нелегальних мігрантів уже визначено.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!