Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Міліція вилучає піротехніку з прилавків і торгових точок!!!
 
29-12-2009, 01:51  Суспільство / Кримінал / Відпочинок

Міліція вилучає піротехніку з прилавків і торгових точок!!!

 
'Міліція

Співробітники міліції почали передсвяткові рейди по ринках Житомира, для виявлення незаконного продажу піротехнічних засобів.

Як повідомила Інна Базилюк, старший інспектор відділу зв’язків з громадськістю УМВС України в Житомирській області, в результаті проведених перевірок, вже виявлено безліч порушень.

Петарди в яскравих коробках, феєрверки у вигляді квітів, вогню або навіть драконів, різноманітні вибухові кульки - все це за доступною ціною можна знайти на прилавках торгових точок.

Хто виготовив піротехніку і чи є гарантія безпеки при її використанні - питання у покупця непопулярне. Хочеш - купуй, не хочеш - іди далі.
'Міліція

Слід пам'ятати, що у випадкових розповсюджувачів піротехнічної продукції, можуть виявитися саморобні феєрверки і пітарди. А подібні «самопали» доволі небезпечні, хоча й справжні вимагають обережного поводження. Проте, підготовка до новорічних свят у розпалі. Голосно і яскраво відзначити ці дні не заборониш.

Єдине, що залишається нагадати: не забувайте про елементарні правила безпеки використання піротехніки, щоб не сталося нещасних випадків ні з Вами, ні з оточуючими Вас людьми.

Міліція вживає заходів щодо посилення контролю за обігом піротехнічних виробів на території Житомирської області. Проводяться перевірки дотримання продавцями правил обігу піротехнічних засобів на ринках, у супермаркетах, та інших торгових точках.

Для ефективності запланованих практичних заходів створено рейдові групи, які безпосередньо забезпечують стан правопорядку на вулицях Житомира.

Щоб уникнути пожеж і нещасних випадків рейди будуть проводитися аж до Нового року за старим стилем.

'Міліція

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!