Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомир засипало снігом!!!
 
29-12-2009, 16:56  Суспільство / Випадки / Погода

Житомир засипало снігом!!!

 
'Житомир

'Житомир

Прокинувшись вранці 29 грудня, житомиряни з подивом побачили - місто засипало снігом. Дехто вмивався і одягався при свічці, оскільки в деякій частині міста з-за шквального вітру «вибило» електрику.
'Житомир

'Житомир

Близько 9 години ранку, треба віддати належне працівникам РЕС, світло в більшості будинків з'явилося.Також зранку подекуди (перехрестя Московська-Котовського) не працювали світлофори.
'Житомир

'Житомир

Як прозвітував близько 12 години дня заступник мера Житомира Олександр Марцун, шляховики відмінно справилися зі своєю роботою, розчистивши вулиці від снігу й заметів. Так що негода 28-29 грудня на рух міського транспорту і автомобілів практично не позначилася, чого не можна сказати, наприклад, про Київ, Маріуполь, Миколаїв, Кривий Ріг.
'Житомир

'Житомир

На завтра, 30 грудня, синоптики обіцяють близько 0 градусів, з другої половини дня невеликий мокрий сніг, вітер 4-6 м/с.
'Житомир

'Житомир

У Новий рік, 31 грудня, житомиряни можуть сподіватися, що розтане не весь сніг, і новорічна ніч, як належить, буде білою і сніжної. У ніч на 31 грудня невеликий сніг, вранці та вдень без опадів, від -1 до +1 градуса, увечері мокрий сніг. Безвітряно.

'Житомир

'Житомир

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!