Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Підприємства Житомирського лісгоспу перевиконали плани реалізації новорічних ялинок!!!
 
5-01-2010, 13:01  Суспільство / Господарство / Економіка

Підприємства Житомирського лісгоспу перевиконали плани реалізації новорічних ялинок!!!

 
Майже всі підприємства Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства перевиконали плани реалізації новорічних ялинок.

Як повідомив начальник управління Володимир Ткачук, найбільші прибутки отримали працівники лісу з святкової ярмарки-продажу в Народицькому, Городницькому та Коростенському лісгоспах.
'Підприємства

У кожному лісгоспі не тільки по ринках, а й навколо трас були створені пункти для продажу зелених красунь. Це робиться для подолання несправедливої і необ'єктивної думки про те, що дерева, які продають, були украдені в лісі. До речі, передсвяткова продаж ялинок збільшилася в два рази в порівнянні з минулим роком.

«Лісівники області дійсно створили плантації для продажу. Це не тільки фінансова виручка, але і задоволення попиту людей, які не пішли за ялиною або сосною в ліс, а придбали дерево за 25 гривень на ринку», - зазначив Володимир Ткачук.
'Підприємства

Скажімо, у Новоград-Волинському районі під новорічні вирубки ялинок на площах, що вийшли з-під головного користування, було створено 6 гектарів додаткових насаджень до головної породи. Ці плантації спеціально вирощуються в міжряддях, а через 4-5 років вони вирубуються, залишаючи головну породу.

А за самовільно зрубані 97 ялинок, які були виявлені в ході рейдів, порушники сплатили близько 22 тисяч гривень штрафу.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!