Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Відвідувати пологові будинки представниками влади – дуже модно!!!
 
8-01-2010, 17:03  Суспільство / Влада / Випадки / Медицина

Відвідувати пологові будинки представниками влади – дуже модно!!!

 
'Відвідувати

'Відвідувати

5 січня 2010 губернатор Житомирської області з подарунками об'їхав пологові відділення у райцентрах Любар, Баранівка та Чуднів.

Про це повідомила прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Він привітав мам і персонал пологових відділень з Різдвом Христовим і побажав їх родинам миру, здоров'я і благополуччя.

Нагадаємо, що після новорічної ночі вранці 1 січня 2010 мер Житомира Віра Шелудченко відвідала два пологових відділення міських лікарень, щоб привітати молодих мам. Подарунки отримали не тільки жінки, які народили у новорічну ніч, а й ті, хто став мамою напередодні...
'Відвідувати

'Відвідувати

Того ж 1 січня 2010 року зранку привітати маленьких житомирян та їх батьків з Новим роком і народженням дітей у пологових відділеннях прибули заступник міського голови Олег Старинець та начальник управління охорони здоров'я міськради Микола Суслик. Вітання, квіти і подарунки чекали новонароджених житомирян і ї х мам у перший день нового року.

Не забув приїхати та привітати молодих мам у пологовому відділенні цього ж дня і голова Новоград-Волинської райдержадміністрації Микола Іванюк, його заступник Микола Гриценко, начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Олексій Бармак, головний лікар ТМО Василь Борис, заступник головного лікаря з охорони дитинства Василь Холевчук.

'Відвідувати

'Відвідувати

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!