Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Невідомі підірвали офіс спортивного клубу "Легіон"!!!
 
9-01-2010, 16:36  Суспільство / Кримінал / Випадки

Невідомі підірвали офіс спортивного клубу "Легіон"!!!

 
'Невідомі

У ніч з 2 на 3 січня в п'ятиповерховому будинку по вулиці Київській, 39 стався страшної сили вибух в офісі спортивного клубу «Легіон», розташованого на першому поверсі.

Сила вибуху була настільки велика, що деяких мешканців верхнього поверху поскидало з ліжок і в багатьох повилітали шибки.

За попередніми даними співробітників МНС, о першій годині ночі невідомі вибили скло у вікні цього офісу і за допомогою дроту спустили в приміщення чотири пластикові пляшки вогненебезпечної суміші. Кинувши в отвір палаючу ганчірку, вони зникли.
'Невідомі

Як виявилося, лише завдяки щасливому випадку ніхто з мешканців будинку не постраждав.

Через перший поверх, де розташований офіс «Легіону», проходить система газового опалення. Згідно з правилами експлуатації, в таких місцях необхідно ставити спеціальний клапан, який у разі надзвичайної ситуації перекриває газову трубу і запобігає подальшому вибуху. Тільки завдяки цьому понад 300 мешканців п'ятиповерхівки вціліли.

Керівник «Легіону» Олександр Коцюбко припускає, що цей теракт - черговий спосіб змусити його припинити діяльність клубу.

'Невідомі

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!