Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Міліція офіційно заявляє, що вибуху в Житомирському спортивному клубі «Легіон» не було!!!
 
10-01-2010, 23:59  Суспільство / Кримінал / Випадки

Міліція офіційно заявляє, що вибуху в Житомирському спортивному клубі «Легіон» не було!!!

 
8 січня 2010 у програмі «ТСН» каналу 1 +1 вийшов сюжет про нібито вибуху в м. Житомирі, внаслідок якого будинок, розташований по вулиці Київській, 39 зазнав механічні пошкодження у вигляді тріщин кладки стін і вибитих шибок у вікнах.

З цього приводу УМВС України в Житомирській області повідомляє, що розміщена інформація не відповідає дійсності і обставинами, які мали місце.
'Міліція

Так, відповідно до матеріалів перевірки встановлено, що 3 січня 2010 року близько години ночі від мешканців будинку, а саме квартир, розташованих над магазином «Спорт - Альянс», до чергового МНС в області надійшло повідомлення про дим, який просочився з першого поверху.

В цей же час на центральному пульті комерційної охоронної фірми, яка обслуговує магазин «Спорт - Альянс», спрацювала пожежна сигналізація. У зв'язку з цим працівники охоронної фірми виїхали в магазин.

На місці охоронці разом з працівниками МНС провели зовнішнє обстеження фасаду магазину та його тильної сторони. При огляді ніяких пошкоджень дверей, вікон, грат і т.д. виявлено не було.

Однак, з огляду на скарги мешканців будинку на задимлення в квартирах, працівниками МНС було вирішено зірвати грати з тильної сторони магазину і вибити скло в одному з вікон. Тільки тоді у зв'язку з відсутністю власників об'єкта працівниками МНС була викликана міліція.

Також прес-служба УМВС повідомляє, що, прибувши на місце слідчо-оперативна група районного відділу при огляді місця події зафіксувала в кімнаті спалах вогнища в місці розташування факсу, вилка живлення якого знаходилася в положенні включено. В місці підключення факсу до мережі живлення є сліди нагару, що вказують на загоряння внаслідок несправності електроживлення.
'Міліція

Оглядом не встановлено ніяких ознак характерних для вибуху.

Також встановлено, що спалах відбувся в кімнаті, яка розташована в приміщенні магазину і орендується спортивним клубом «Легіон».

З місця події вилучено речові докази у тому числі кілька полімерних ємностей, які направлені на дослідження в НДЕКЦ при УМВС України в Житомирській області.

За вказаним фактом перевірку здійснює Богунський РВ УМВС України в Житомирській області.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!