Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » За 10 днів поточного року в області від нещасних випадків загинуло 20 людей!!!
 
11-01-2010, 14:30  Суспільство / Кримінал / Випадки

За 10 днів поточного року в області від нещасних випадків загинуло 20 людей!!!

 
З початку нового року в Житомирській області службою МНС по лінії «101» отримано 111 повідомлень про виникнення надзвичайних подій на території області.
'За

Як повідомила прес-служба Головного управління МНС в Житомирській області, наслідки надзвичайних подій та ситуацій призвели до загибелі 20 осіб (в минулому році за цей час загинула 41 людина).
'За

У результаті оперативно вжитих заходів ліквідовано 53 пожежі, але на жаль без жертв все ж таки не обійшлося - 5 осіб загинуло та 2 травмовано (у 2009 році загинуло 15 осіб, з них 3 дітей).
'За

Оперативно-рятувальними підрозділами здійснено 1 виїзд на ДТП.Всього в поточному році на території області сталося 11 ДТП, під час яких травмовано 14 чоловік. Через отруєння алкоголем 1 особа загинула та 1 травмована, за аналогічний період минулого року загинуло 5 осіб.
'За

У результаті суїцидів та інших причин, 5 осіб загинуло та 4 травмовані. Переохолодження стало причиною смерті 8 людей, ще двоє людей травмовано.
У минулому році, внаслідок суїцидів та інших причин загинуло 17 осіб та 21 травмовано, внаслідок переохолодження загинуло 9 чоловік.
'За

Для надання допомоги іншим службам та населенню з ліквідації надзвичайних подій підрозділами області здійснено 21 виїзд.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!