Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Господиня магазину обеззброїла небезпечного злодія!!!
 
12-01-2010, 17:56  Суспільство / Кримінал / Випадки

Господиня магазину обеззброїла небезпечного злодія!!!

 
Під Житомиром, напередодні новорічних свят, директор селищного магазину, під час пограбування, обеззброїла небезпечного злодія.

39-річна жінка за прилавком магазину, на околиці одного з сіл Житомирського району, завмерла від жаху, коли до магазину забіг чоловік у масці та з ножем. Зловмисник, підскочив до переляканій жінки і, погрожуючи їй, зажадав грошей.
'Господиня

У цей час, в одному з підсобних приміщень магазину знаходилася його власниця.

Почувши крик з торгового залу, вона подумала, що це хтось жартує. Але коли побачила, як грабіжник прикладає ніж до горла продавця, все зрозуміла і не розгубилася.

Щоб відволікти увагу зловмисника, вона спробувала його розговорити, пропонуючи допомогти знайти гроші. І в цю хвилину, господиня магазину стороннім предметом вибила ніж з рук злочинця. Чоловік запанікував.

Жінки спробували затримати його і зняти маску з обличчя. Почалася бійка, але нападнику вдалося втекти з місця події. Шум і крики почули двоє місцевих жителів, які знаходилися недалеко від магазину. Саме вони і зловили злочинця і передали його в міліцію.

Розбійником виявився 41-річний житель Чуднівського району.
'Господиня

Скоєний ним злочин кваліфікується як розбій і передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Слідство триває.

Учасники подій, які затримали грабіжника, будуть заохочені керівництвом УМВС в Житомирській області.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!