Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Водій позашляховика BMW X5 збив шестикласницю!!!
 
12-01-2010, 18:22  Суспільство / Кримінал / Випадки

Водій позашляховика BMW X5 збив шестикласницю!!!

 
'Водій

У Переддень Різдва, 6 січня 2010 року, в селі Троковічі Черняхівського району (Житомирська область), водій іномарки збив ученицю 6-го класу.

Як повідомляє УДАІ УМВС в Житомирській області, крім того, що дорога була слизькою, дівчинка вискочила на проїжджу частину дуже близько до автомобіля, що наближався.

В результаті, 36-річний житель міста Житомира водій позашляховика BMW X5 не встиг вчасно загальмувати і наїхав на дитину.

На щастя, постраждала дівчинка залишилася жива, і з численними тілесними травмами доставлена в Черняхівську центральну районну лікарню.
'Водій

Всього 3865 порушень Правил дорожнього руху було виявлено працівниками Державтоінспекції на автошляхах Житомирської області в період з 4 по 10 січня.

Затримано 334 водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння. Складено 611 адміністративних протоколів на водіїв за перевищення швидкісних режимів.

Зафіксовано 9 дорожньо-транспортних пригод, у яких 11 осіб отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

'Водій

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!