Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » «Фронт змін» буде моніторити підсумки виборів У Житомирській області!!!
 
15-01-2010, 21:46  Суспільство / Політика / Випадки

«Фронт змін» буде моніторити підсумки виборів У Житомирській області!!!

 
'«Фронт

Кандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Фронт Змін» Арсеній Яценюк закликав своїх прихильників та активістів партії захистити свій вибір 17 січня 2010.

У п'ятницю під час телемосту з активом обласних організацій партії Арсеній Яценюк підкреслив, що «Фронт Змін» - єдина сила, окрім Блоку Юлії Тимошенко і Партії регіонів Януковича, яка має структури у всіх регіонах, повністю змогла забезпечити персональний склад усіх виборчих комісій і спостерігачів. А також, яка провела цю виборчу кампанію «на ідеології, на утриманні, на доведенні позиції, а не на роликах, мультфільмах, політичній брехні і різного роду політичних технологіях».

Керівник організації «Фронт змін» в Житомирській області Олександр Козлов сказав журналістам, що ця політична сила на 100% бере під контроль хід президентської виборчої кампанії. На кожній дільниці є представники в комісіях, і спостерігачі, - всього по 4 людини.
'«Фронт

Активісти «Фронту змін» на 164 авто будуть здійснювати контроль за ходом голосування, переїжджаючи з дільниці на дільницю по всій Житомирській області.

«Фронт змін» в день виборів готовий до цілодобової роботи і буде здійснювати паралельний підрахунок голосів.

Кандидат на пост Президента України, лідер партії «Фронт Змін» Арсеній Яценюк заявив, що його спостерігачі та представники на виборчих дільницях будуть знати про зміст виборчого протоколу за 30 секунд після його підписання.

У п'ятницю в інтерв'ю журналістам після телемосту з активами регіональних організацій «Фронту Змін» в Києві Арсеній Яценюк підкреслив, що повністю готовий до виборчого процесу: «Я переконаний у позитивному результаті. Всі налаштовані на перемогу. Не просто на перемогу президента Яценюка, а на перемогу країни».

'«Фронт

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!