Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Сьогодні в Україні завершується передвиборна агітація!!!
 
15-01-2010, 22:52  Суспільство / Політика / Влада / Технології

Сьогодні в Україні завершується передвиборна агітація!!!

 
В Україні тримісячна кампанія з виборів президента країни вийшла на фінішну пряму. Сьогодні в п'ятницю, 15 січня, завершується найголовніший етап – передвиборна агітація.
'Сьогодні

Вісімнадцять зареєстрованих кандидатів на вищий пост країни в цей день останній раз зможуть звернутися до людей, пояснити свою позицію.
'Сьогодні

Так, сьогодні голова Партії регіонів Віктор Янукович, повернувшись з поїздки по Україні, збере своїх прихильників на мітинг на Михайлівській площі Києва, в безпосередній близькості від виборчого штабу Юлії Тимошенко.
'Сьогодні

Сама голова уряду, яка напередодні дала розгорнуту прес-конференцію для українських ЗМІ, не розкриває своїх планів на п'ятницю.

У свою чергу, банкір Сергій Тігіпко в останній день агітації відправиться до Дніпропетровська.
'Сьогодні

Крім того, Віктор Янукович і Юлія Тимошенко виступлять в п'ятницю в ефірі українських телеканалів. Передвиборні дебати між головними претендентами на президентський пост так і не відбулися. Юлія Тимошенко в останній раз закликала свого опонента вступити в словесну баталію. «Я готова прийти на будь-який телеканал до Януковича в гості», - заявила вона.
'Сьогодні

Тим часом, останню крапку у передвиборній гонці поставить і чинний Президент країни Віктор Ющенко. Він зустрінеться з міжнародними спостерігачами від Євросоюзу і вже анонсував презентацію книги своїх вибраних виступів.
'Сьогодні

До видання увійдуть не тільки звернення до нації, але й промови, виголошені ним у період з 2005 по 2010 рік у конгресі США, німецькому бундестазі та ізраїльському Кнесеті. Книга, випущена 5-тисячним тиражем, об'єднує понад 140 текстів виступів.
'Сьогодні

У свою чергу, провідні українські політологи вирішили неординарно завершити агітаційну кампанію. Спільно з сатирично-політичним виданням Параска.инфо вони організовують прес-конференцію на тему: Хто буде президентом України – бульдозер або бензопила, валик для фарбування або кусачки для нігтів, брухт або кочерга?
'Сьогодні

Вибори президента України пройдуть 17 січня.

З 2 січня припинилося поширення інформації про результати опитувань думки громадян щодо кандидатів на пост президента України.
'Сьогодні

Виборчі дільниці в день виборів 17 січня відкриються о 08:00 і закриються о 20:00. Лише після закриття виборчих дільниць можливе оголошення результатів екзит-полів, які збираються проводити в день голосування кілька соціологічних служб.

ЦВК повинна встановити результати голосування в день виборів і скласти відповідний протокол до 27 січня 2010 року включно, після чого офіційно оприлюднити їх.
'Сьогодні

З огляду на те, що, швидше за все, перший тур не виявить переможця, ЦВК оголосить дату проведення другого туру, в який вийдуть два кандидати, що набрали найбільшу кількість голосів виборців. Очікується, що другий тур відбудеться на початку лютого.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!