Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Влада регіону розподілила паливо між аграріями області!!!
 
17-01-2010, 11:49  Суспільство / Політика / Влада / Господарство / Економіка

Влада регіону розподілила паливо між аграріями області!!!

 
Аграріям Житомирської області, для успішного забезпечення запланованих весняно-польових робіт, необхідно як мінімум близько 4 тисяч тонн палива, в тому числі 2,38 тис. тонн бензину і 1,54 тис. тонн дизельного пального.

Як повідомила прес-служба Житомирської облдержадміністрації, виходячи з цього, губернатор області Юрій Забела підписав розпорядження про жорсткий розподіл пального між 23 районами області з урахуванням наміченої в кожному з них посівної площі.
'Влада

Найбільше цільових нафтопродуктів отримали південні райони Попільнянський і Ружинський (по 144 тонни дизельного палива та 223 тонни бензину). Менше інших - північні Лугинський і Народицький (21,3 і 16,2 тонни дизеля, 32,9 та 25 тонн бензину відповідно).

Розпорядженням передбачено також механізми постачання палива, цінові й інші моменти, важливі при проведенні посівної кампанії.

З метою забезпечення господарств Житомирської області нафтопродуктами на період комплексу весняно-польових робіт в 2010 році, Забела доручив головному управлінню агропромислового розвитку облдержадміністрації:

- Визначити оператора-постачальника для постачання та реалізації нафтопродуктів сільгосптоваровиробників за цінами, які встановлені з урахуванням відпускних цін виробника, вартості транспортування та зберігання і рівня рентабельності не більше ніж 5%;

- Проводити щомісяця аналіз стану поставки нафтопродуктів сільгосптоваровиробникам та надавати до 15 числа наступного місяця відповідну інформацію до обласної державної адміністрації;

- З урахуванням результатів аналізу за поданням районних державних адміністрацій здійснювати у разі потреби перерозподіл обсягів нафтопродуктів між регіонами на наступний місяць.
'Влада

ДОВІДКА:
Розпорядження голови облдержадміністрації від 30.12.09 № 431 «Про заходи щодо забезпечення сільгосптоваровиробників області нафтопродуктами» прийнято на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 23 грудня 2009 р. № 1590-р «Про заходи щодо забезпечення сільгосптоваровиробників нафтопродуктами для проведення весняно-польових робіт в 2010 р.».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!