Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Сьогодні самий депресивний день у році.
 
18-01-2010, 23:50  Суспільство

Сьогодні самий депресивний день у році.

 
'Сьогодні

Сьогодні самий депресивний день у році.

Понеділок, 18 січня, - самий депресивний день у 2010 році. До такого висновку прийшли експерти британської компанії FirstCare, повідомляють місцеві ЗМІ.

Важким цей день робить поєднання низької температури, боргів що залишилися після різдвяних свят і свідомості того, що вихідні минули.

Крім того, у багатьох британців не залишилося відмовок, щоб пропустити роботу, оскільки вони вже скористалися всіма можливими виправданнями в перший тиждень після 1 січня.

У 2008 році найгіршим понеділком року, так званим Blue Monday, було оголошено 21 січня. Тоді, Кліфф Арналл, психолог який проводив дослідження також включив до списку депресивних факторів порушення обіцянок, які люди дали самі собі в новорічну ніч.
Сьогодні самий депресивний день у році.




Щорічно прогули й низька мотивація співробітників в Blue Monday обходяться роботодавцям у значні суми. У зв'язку з цим фахівці рекомендують керівникам надавати підлеглим моральну підтримку і з розумінням ставитися до їх стану в цей день.

Згідно з даними Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), до 2020 року депресія вийде на друге місце серед причин інвалідності та смертності людей в усьому світі.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!