Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Віра Шелудченко сьогодні особисто перевірить як очищають Житомир від снігу і льоду
 
22-01-2010, 15:54  Суспільство

Віра Шелудченко сьогодні особисто перевірить як очищають Житомир від снігу і льоду

 
0


Віра Шелудченко сьогодні особисто перевірить як очищають Житомир від снігу і льоду

Вчора, 21 січня 2010 року, в Житомирі відбулася робоча нарада міського голови Віри Шелудченко, з прибирання вулиць, тротуарів та прибудинкових територій з керівниками відповідних служб та структурних підрозділів.

Як повідомили у відділі по роботі з громадськістю, за результатами наради підготовлено розпорядження міського голови про забезпечення контролю за виконанням рішення міськвиконкому «Про санітарне прибирання прилеглих територій».

На сьогодні, 22 січня заплановано виїзне засідання адміністративної комісії і створено 2 робочі групи міськвиконкому та 5 груп КП «Інспекція з благоустрою» і муніципальної міліції для складання протоколів про порушення.
0


- Якщо завтра біля комунальних установ не буде прибраний сніг, то кожен начальник управління, який до цього буде причетний, понесе відповідальність, - заявила під час наради Віра Шелудченко.

Мер також зазначила, що велика частина неприбраних тротуарів належать приватним структурам, і тому, вони самі повинні піклуватися про свій благоустрій.

- Сьогодні підприємці, які мають прибутковий бізнес не хочуть утримувати свої території в порядку. Якщо вони думають, що міська влада не знайде на них засоби впливу, то вони дуже помиляються, - пригрозила мер.
0


Також, на засіданні, Віра Шелудченко пообіцяла особисто перевірити роботу комунальних служб, установ та організації, причетних до очищення міста від снігу і льоду.


Ще є доповнення:
http://sheludchenko.com/ua/news/28

Наступного дня міський голова особисто проінспектувала окремі вулиці міста. Також цього дня працювало 8 моніторингових груп, які складались з члена адміністративної комісії та працівника муніципальної міліції Житомира.

Мер Житомира оприлюднила списки підприємств, організацій, магазинів які не справляються з негодою та не прибирають свою територію.

Хочу, щоб ці вибори пройшли спокійно та всі бажаючі могли зробити свій усвідомлений вибір. Переконана, що Україна розвиватиметься у демократичному руслі

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!