Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Викладачі занижують студентам оцінки. Через гроші.
 
27-01-2010, 12:11  Суспільство

Викладачі занижують студентам оцінки. Через гроші.

 
0



Викладачі занижують студентам оцінки. Через гроші.

Як стало відомо з надійних джерел у сфері освіти, викладачі спеціально занижують студентам оцінки, щоб зменшити виплати стипендій. Перша хвиля «економії» вже почалася, загрожуючи потопити тих, хто тільки збирається стати на ноги, а саме - студентів-бюджетників. Як відомо, більшість з них, не маючи можливості платити захмарну суму грошей за навчання, прокладають дорогу до ВНЗ своїми знаннями. Наша країна (оскільки їй потрібні дійсно грамотні фахівці, а не куплені «корочки») з радістю підтримує таких молодих людей, забезпечуючи їм безкоштовне навчання і досить відчутну стипендію.
Викладачі занижують студентам оцінки. Через  гроші.



Але, судячи з усього, така підтримка прагнень до знань вже закінчилася, так як у багатьох навчальних закладах раптом дуже різко впала успішність студентів-бюджетників. Студенти, які були «відмінниками» і «хорошистами», стали отримувати дуже погані оцінки, деяких навіть зібралися відраховувати, не давши можливості для перескладання іспитів.

Ось така економія бюджетних грошей за рахунок успішності студентів-бюджетників.

Денис ЗАРЕМСЬКИЙ.


А наш декан казав кому ставити, а кому ні!!!!!!!!!!!!!!!!!!


А де саме ви навчаєтесь?

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!