Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Однокласники.ру масово видаляють великі групи своїх користувачів.
 
27-01-2010, 21:31  Суспільство

Однокласники.ру масово видаляють великі групи своїх користувачів.

 
'Однокласники.ру


Однокласники.ру масово видаляють великі групи своїх користувачів.

Так, тільки за останні тижні на Однокласниках були видалені групи із загальною кількістю понад 200 тисяч учасників.

ЗМІ отримують безліч листів від адміністраторів, модераторів і рядових учасників груп сайту Однокласники.ру, які повідомляють про безпрецедентне видаленні багатьох великих груп в соціальній мережі.

Після того, як видаляється обліковий запис адміністратора, засновника групи, зникають всі створені ним групи. Слідом за цим модератори групи, і багато учасників пишуть листи в службу підтримки. Їх звернення залишаються без відповіді.

Адміністратори групи не мають ніякої можливості дізнатися, чому їх видалили і тим-більше відновити свої групи. Чим більше група, тим більша кількість натискань на кнопки скарг, отже, велика ймовірність автоматичного видалення.

Фахівці вважають, що видалення акаунтів адміністраторів груп і самих груп з кількістю учасників більше 5 тисяч, має розглядатися людьми, а не роботами. А безпідставно видалені адміни та їх групи повинні мати можливість відновлення. Врешті-решт, повинен бути e-mail на сайті Однокласники, куди може написати адмін видаленої групи.

DailyUA - ДАЙДЖЕСТ від 28.12.2009

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!