Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Оформити візу в США тепер простіше.
 
15-02-2010, 09:55  Суспільство

Оформити візу в США тепер простіше.

 
0

Оформити візу в США тепер простіше.


З 26 лютого Посольство США в Україні запроваджує нову електронну анкету для бажаючих отримати візу. Нововведення стосуються українців, які оформляють візи для туристичної мети, ділової поїздки, працевлаштування, навчання, дипломатичної діяльності, участі у програмах обміну.

"Нова форма замінить трьох попередніх - DS-156, DS-157 та DS-158. Потрібно завантажити електронне фото, заповнити форму і відправити по Інтернету. Крім того, не потрібно буде друкувати анкету: достатньо лише сторінки зі штрих-кодом", - розповіли в Посольстві.
Оформити візу в США тепер простіше.

Тепер перед тим, як йти до консульського відділу (мінімальний збір - 131 долар), треба буде заповнити єдину анкету - форму DS-160, яка буде розміщена на сайті Державного департаменту США або на сайті Посольства.

Нагадаємо, раніше Президент США Барак Обама розпорядився негайно посилити заходи з контролю за списками осіб, що представляють загрозу США, більш широко розповсюджувати інформацію про можливі ризики та вдосконалити аналіз отриманих даних.
Оформити візу в США тепер простіше.


Джерело: http://ubr.ua/

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!