Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » АВТО-2010: Що буде зі штрафами, цінами і правил дорожнього руху?
 
19-02-2010, 22:23  Суспільство / Влада / Господарство / Економіка

АВТО-2010: Що буде зі штрафами, цінами і правил дорожнього руху?

 
Які зміни можуть відбутися в автогалузі?


Минулий рік для українських автомобілістів виявився неспокійним. По-перше, перший кризовий рік як для автопродавців – продажі різко подорожчавших через курс долара і введення ввізного мита авто впали на 75%, а на ринку практично не з'являлися новинки. Так і для власників кредитних автомобілів – кожна 5-та позика виявилась проблемною.

По-друге, відбулася революція в роботі ДАІ та взаємовідносинах інспекторів і автомобілістів: ДАІ запровадила низку ноу-хау (штрафи поштою, конфіскація авто за дрібні порушення і несплату штрафів, не видавати талони ТО), змінилися і правила проходження техогляду.
АВТО-2010: Що буде зі штрафами, цінами і правил дорожнього руху?

По-третє, криза спровокувала проблеми у страховиків, багато з яких не змогли виконати свої зобов'язання. Четверта проблема, з якою зіткнулися водії – спроба на законодавчому рівні суттєво підняти дорожній збір, щоб закрити дірки в бюджеті. А ще протягом року було декілька стрибків цін на бензин - від 5,5 до 8,5 грн. за літр 95-го.

Багато хто і небезпідставно вважають, що затишшя, що спостерігається зараз – явище тимчасове. Пройде всього місяць-два – і "життя" в автогалузі завирує з новою силою. Ми спробували спрогнозувати зміни, які чекають на автомобілістів протягом цього року – на підставі аналізу законопроектів ВРУ, ідей, висловлених чиновниками, а також досвіду минулих років.


Далі буде...

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!