Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Чому українці себе не люблять?
 
22-02-2010, 15:38  Суспільство

Чому українці себе не люблять?

 
Чому українці себе не люблять?
'Чому


Як показало опитування, проведене компанією HeadHunter, 73% українців вважають за краще працювати хворими.

Результати опитування опубліковані на сайті hh.ua. Респондентам, відвідувачам ресурсу, пропонувалося відповісти на кілька запитань. І цифри показують не стільки залучення українців в роботу, скільки їх ставлення до себе.

Чи буває так, що вам доводиться працювати під час хвороби?



Як і передбачалося, більшість співробітників компаній не перестають вирішувати робочі питання під час хвороби. 73% приходять для цього в офіс, а 14% - працюють віддалено з дому. Тільки 13% віддають перевагу повноцінно подбати про себе - полежати і тимчасово забути про справи. Найбільше присутніх на роботі під час хвороби виявилося серед генеральних директорів (77% респондентів цієї групи).


Як часто ви ходите на роботу під час хвороби?



Більше третини респондентів (33%) повідомили, що роблять так постійно. Найбільше завзяття в цьому проявляють виробничники (46% з тих, хто взяв участь в опитуванні) і HR-фахівці (42%). Ніколи не працюють під час хвороби тільки 4% співробітників компаній. І в цьому питанні є особливо педантичні ІТ-фахівці. Кожен десятий у цій професійній групі ніколи не ходить на роботу під час хвороби. Решта вирішують питання ситуативно, повідомивши про те, що рідко або іноді працювати все ж таки доводиться незважаючи на температуру.



Навряд чи втіхою для українців може служити той факт, що за аналогічним опитуванням росіяни вважають за краще виходити на роботу в 80% випадків.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!