Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Тих, хто не поступається місцем в громадському транспорті будуть штрафувати.
 
24-02-2010, 11:29  Суспільство

Тих, хто не поступається місцем в громадському транспорті будуть штрафувати.

 
Тих, хто не поступається місцем в  громадському транспорті будуть штрафувати.

Тих, хто не поступається місцем в громадському транспорті будуть штрафувати.

На сайті Верховної Ради з'явився проект закону «Про антикризові заходи у сфері житлово-комунального господарства», який, зокрема, пропонує карати за ненадання сидячих місць у міському транспорті пільговій категорії громадян.

Відповідно до проекту закону № 6081 від 17 лютого поточного року «Про антикризові заходи у сфері житлово-комунального господарства», розміщеному на сайті Верховної Ради, Кабінет Міністрів пропонує ввести штрафи (від 5 до 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян) за ненадання в салонах автобусів , маршрутних таксі, тролейбусів або трамваїв місць для сидіння особам похилого віку, пасажирам з дітьми до 10 років, вагітним жінкам та інвалідам - повідомляє "Автообоз".

Зокрема, перебування в салоні автобусів, маршрутних таксі, тролейбусів або трамваїв з морозивом, у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння, куріння, прослуховування голосної музики, порушення вимог безпеки тягне за собою накладення штрафу від 5 до 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Крім того, штраф в розмірі від 5 до 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян покладається за пошкодження внутрішнього обладнання та скла (вікон) автобусів, маршрутних таксі, тролейбусів або трамваїв; за викидання сміття з вікон і дверей маршрутних транспортних засобів - від 0,5 до 1 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

У той же час за користування аварійним обладнанням без потреби, приведення в дію системи екстреного гальмування і відкриття дверей, сигналізації екстреної зупинки, а також за відкривання дверей під час руху пропонується накладати штраф у розмірі від 5 до 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Нарешті, штрафи в розмірі від 20 від 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян пропонується накладати на посадових осіб за порушення законодавства, порядку, правил, стандартів, нормативів у сфері міського електротранспорту.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!