Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Сенсорні мобільники захоплюють ринок.
 
7-03-2010, 12:55  Технології

Сенсорні мобільники захоплюють ринок.

 


Сенсорні мобільники захоплюють ринок.



0


У 2009 році в світі було продано 184,3 млн. мобільних пристроїв з сенсорними екранами, відповідно до звіту Gartner. У 2010 році обсяг продажів зросте майже у два рази - до 362,7 млн. штук (зростання 96,8%).

Магазини Житомира та області не стали виключенням - асортимент телефонів представлений у широкому модельному та ціновому діапазоні, також можна замовити даний вид телефонів по інтернету.

Вже в 2013 році 58% всіх мобільних пристроїв буде випускатися з тачскрін (у Північній Америці та Західній Європі показник буде вищий - 80%), повідомляє 3DNews.

«Сенсорні дисплеї більше не є прерогативою пристроїв верхнього цінового діапазону і досить давно застосовуються в телефонах середнього рівня. Зі збільшенням можливостей телефонів покупці все частіше роблять свій вибір на користь зручних сенсорних інтерфейсів », - заявила Роберта Козза (Roberta Cozza), головний аналітик в Gartner.
0

Виробники приділяють увагу не тільки зручності для користувача інтерфейсу, але і намагаються пов'язати його з додатковим ПЗ та соціальними мережами. У Gartner додають, що поштовх індустрії дав iPhone, що показав і перевагу ємнісних екранів над резистивними.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!