Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » «В Контакті» допоможе користувачам розлучатися з грошима.
 
14-03-2010, 10:42  Технології

«В Контакті» допоможе користувачам розлучатися з грошима.

 
«В Контакті» допоможе користувачам розлучатися з грошима.

«В Контакті» допоможе користувачам розлучатися з грошима.


У найбільшої російської соціальної мережі «В Контакті» з'явиться своя платіжна система. Зараз розвиток платежів в соцмережах відбувається в основному за рахунок сторонніх сервісів.

«В Контакті» створює власну платіжну систему, повідомляє Lenta.ru. Вже зараз в соцмережі є власна валюта - «голоси», однак повноцінної платіжною системою її назвати не можна. По-перше, виводити голоси зараз можна тільки через сторонні сервіси з дуже невигідним цінами. Крім того, використання цієї валюти обмежене внутрішніми сервісами соціальної мережі: за допомогою голосів «В Контакті», хоча й можливо, але дуже незручно оплачувати послуги мобільного й стаціонарного зв'язку. Неможливо голосами розплатитися за комунальні послуги і практично не можна купити ніяких товарів. Таким чином, хоча можливість здійснювати якісь платежі «В Контакті» є, систему голосів поки ще не можна назвати повноцінною платіжною системою.

«В Контакті має великий досвід у поширенні послуг серед користувачів, так що сумнівів у здатності грамотно донести інформацію немає. Інше питання, наскільки зручним, свідомо звичним вийде сервіс. Від цього буде залежати подальший його успіх », - пояснив представник « Платеж.ru » Олексій Церех. За рік - а це мінімальний час, що потрібно для розробки власної ЕРС - напевно встигнуть розвинути свої додатки для соціальної мережі вже існуючі платіжні системи.

Реальною перешкодою на шляху створення такої платіжної системи є безпека для користувача облікових записів. Фішери та інші зловмисники постійно «виводять» акаунти користувачів соцмереж. Тому всі ЕРС, приходячи в соціальні мережі, вводять обмеження - яскравим прикладом стали WebMoney «В Контакті». Запустилися недавно в Facebook Buxter також жорстко обмежив своїх користувачів: не більше 50 євро на одному рахунку.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!