Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » iPad легко зламали на наступний день після початку його продажів.
 
10-04-2010, 14:54  Технології

iPad легко зламали на наступний день після початку його продажів.

 
iPad легко зламали на наступний день після початку його продажів.


'iPad


Минулої суботи в США почалися продажі планшетного комп'ютера iPad корпорації Apple. Декілька сотень тисяч любителів i-техніки купили чи замовили "таблетку" у перший же день, хоча вони не бачили раніше цього пристрою і не мали шансу протестувати його.

Однак серед глобального божевілля вже почали з'являтися здорові огляди. У них відзначається, що цей "гігантський iPod" за ціною від $ 500 (16 ГБ) до $ 700 (64 ГБ) має наступні "переваги":

- Поки продається модель, яка ходить в Інтернет тільки через Wi-Fi (пізніше з'явиться інша, з підключенням 3G через AT & T - ця модель буде на $ 130 дорожче);

- IPad не грає Flash, так що багато сайтів з відео та анімацією в цьому форматі показують на планшетки "порожні місця" замість відео та анімації;

- Друкувати не дуже зручно: у випадку з iPod або iPhone, ви можете тримати пристрій в одній руці, а от iPad не так просто тримати на вазі, його треба або покласти, або поставити на підставку;

- IPad не влаштує перевороту в книжково-газетному бізнесі - через нього поки є не так уже й багато видань, причому версії книг з магазину Apple не можна читати на іншому комп'ютері, включаючи Mac або iPhone, крім того, планшетка з алюмінієвим корпусом значно важче, ніж Amazon Kindle.

- Мультизадачності немає, можна запускати програми тільки по одній; немає USB-порту і камери.

У цілому, як відзначає New York Times, набагато дешевше буде купити ноутбук, у якого є все перераховане, плюс ще DVD-драйв і нормальна клавіатура.

Тим часом Macnn повідомляє, що команда iPhone Dev-Team зламала iPad вже на наступний день, використовуючи варіацію кряку, який раніше застосовувався для злому iPhone OS 3.1.3. Сама планшетка iPad працює на iPhone 3.2 - але, як з'ясувалося, дірки залишилися і в ній. Передбачається, що отримати рутовий доступ дозволяє дірка в браузері Safari, після чого на "таблетці" можна запускати незареєстровані програми. Є навіть версія, що все це підступи Microsoft.
За матеріалами ТОнеТО.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!