Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » The New iPad - нова назва для iPad 3
 
6-04-2012, 12:29  Технології

The New iPad - нова назва для iPad 3

 
The new iPad - це новий планшетний комп'ютер, який не так давно компанія Apple презентувала на спеціальному заході, присвяченому цій події. Новий планшетний комп'ютер від знаменитої компанії Apple під назвою iPad3 нарешті то з'явився на прилавках 25 найбільших міст світу. Сьогодні досить багато людей, які вирішили купить new ipad. Поява нового ipad у вільному продажу, сталася 16 березня 2012 року. З цією подією пов'язано багато цікавих історій, наприклад, у Німеччині люди простояли всю ніч у черзі чекаючи відкриття офіційного магазина. А в Японії відкриття магазину зустріли оплесками. Ну що ж давайте подивимося які характеристики та відгуки iPad 3 заслужив в перші дні своєї появи на світ.

The New iPad - нова назва для iPad 3



Почнемо огляд iPad New з того, що проаналізуємо зовнішній вигляд планшета, який практично не змінився. З першого погляду ми бачимо вже відомий нам iPad, у якого збережений колишній зовнішній вигляд дисплея, на тому ж місці розташовані кнопки, камера і все інше на своїх місцях. Звичайно ж перетворень більш ніж достатньо, тільки вони стосуються внутрішньої начинки планшетного комп'ютера від Apple. Новий Retina дисплей від компанії Samsung при тій же діагоналі що й раніше, став у чотири рази більше і отримав дозвіл екрана 2048 X 1536. Це рекордна дозвіл матриці для планшетного комп'ютера на сьогоднішній день.


Процесор iPad 3 також серйозно еволюціонував, новий Apple A5X чотирьох ядерний процесор використовує 2 основних ядра ARM Cortex A9 і 4 ядра PowerVR SGX543MP4. У загальній складності робота процесора прискорилася в 4 рази, при тій же витраті енергії, що й у попереднього покоління iPad. Енергію для своєї роботи iPad 3 бере зі свого потужного акумулятора, який в два рази потужніша ніж у 2 покоління. Для порівняння у iPad 3 - 42,5 ват на годину, а у iPad 2 - всього лише 25 ват на годину.


Камера iPad 3 отримала 5 мегапіксельну матрицю, і це набагато більше ніж раніше, адже у iPad 2 дозвіл матриці дорівнювало всього 0,7 мегапікселів. З новим планшетом iPad 3 ви зможете робити більш якісні знімки. Перше нововведення, яке з'явилося вперше на i Pad - це підтримка мережі 4 покоління (4G), швидкість яких в 10 разів більше, ніж надають сьогоднішні 3G мережі. На даний момент ці мережі надають тільки американські оператори AT & T і Verizon, але незабаром 4G пошириться по всьому світу.


Звичайно ж, планшет iPad 3 оснащений Wi-Fi, підтримкою SIM карт і всіма іншими опціями від попередніх поколінь iPad. Операційна система iOS 5.1 розпорядженні такими програмами як: Camera, яке може стабілізувати камеру iPad 3 під час зйомки. З додатка Photo Stream тепер можливо видаляти фотографії. А також з'явилася цікава опція, що дозволяє управляти iPad 3 за допомогою голосу, а також диктувати текст для Facebook, Twitter чи Instagram. Офіційні ціна iPad New з підтримкою Wi-Fi і мереж 4G розподілені таким чином: iPad 3 c 16 GB пам'яті варто 629 $, вартість iPad 3 c 32 GB пам'яті становить 729 $, а найпотужніша модель iPad 3 c 64 GB пам'яті - 829 $ .

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!