Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » УМЗ офіційно змінив назву на «МТС Україна».
 
14-06-2010, 13:19  Технології

УМЗ офіційно змінив назву на «МТС Україна».

 


УМЗ офіційно змінив назву на «МТС Україна».


0


ЗАТ «Український мобільний зв'язок» офіційно змінило назву на ПАТ «МТС Україна». Як говориться в офіційному повідомленні компанії, метою перейменування було забезпечення єдності бренду «МТС» і виконання закону «Про акціонерні товариства», передає Інтерфакс-Україна.

«Український мобільний зв'язок» створена в 1992 році як СП у формі ТОВ українським національним оператором зв'язку «Укртелеком» та іноземними операторами Deutsche Telekom (Німеччина), TeleDanmark International (Данія) і KPN (Нідерланди). У 2003 році російський ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» (МТС) викупила частки всіх засновників УМЗ і стала його єдиним власником. У 2004 році оператор був реорганізований в ЗАТ, продовжуючи роботу під брендом UMC. Влітку 2007 року компанія перейшла під бренд материнської компанії, і стало найменувати себе «МТС Україна», хоча офіційно назва юрособи не змінювалося.

Мережа оператора охоплює більше 95% території України, на якій проживає 99% населення. Компанія володіє ліцензіями на надання мобільного (стандарт GSM-900/1800 CDMA-450), стаціонарного, міжміського та міжнародного зв'язку, також надає послуги міжнародного роумінгу.

Кількість абонентів «МТС Україна» на кінець квітня склало 17,373 млн.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!