Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » "Пошта Росії" закупила рекордну кількість антивірусів
 
28-06-2010, 14:02  Технології

"Пошта Росії" закупила рекордну кількість антивірусів

 


"Пошта Росії" закупила рекордну кількість антивірусів



"Пошта Росії" закупила антивірусні програми для всіх своїх 42 тисяч відділень. Постачальником антивірусів стала "Лабораторія Касперського", яка єдина подала заявку на відкритий конкурс.

0



Організатори конкурсу були готові купити до 200 тисяч антивірусів. Максимальна сума контракту становила 240 мільйонів рублів. При цьому остаточна сума контракту не розкривається. За даними газети, вона значно нижче за максимальну. Тим не менш, це найбільший подібний контракт, укладений з російським держпідприємством.

Антивірусний продукт "Лабораторії", закуплений "Поштою Росії", називається Total Space Security. Це система комплексного захисту корпоративних мереж. Її постачання та впровадження здійснила компанія "Інформзахист". Антивіруси ЛК будуть використовуватися "Поштою Росії" три роки.

Раніше "Пошта Росії" використала антивіруси кількох виробників. Президент Leta Group, що продає антивіруси Eset в Росії, вже заявив "Ведомостям", що його компанія не стала брати участь в конкурсі, тому що умови останнього були написані спеціально для "Лабораторії Касперського". В "Пошті Росії" це заперечують. Варто зазначити, що правила конкурсу допускали наявність лише одного учасника.

У Leta і "Лабораторії Касперського" раніше виникали конфлікти на конкурсах. Leta в 2007 році виграла тендер на встановлення антивірусів у Федеральній податковій службі. Пізніше її заявка була відхилена, а переможцем визнали компанію "Систематика", що запропонувала продукцію "Лабораторії Касперського". Leta поскаржилася антимонопольникам, і ті скасували підсумки тендеру. Пізніше "Лабораторія Касперського" оскаржила рішення в московському арбітражі і в серпні 2008 року виграла тендер.
За матеріалами lenta.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!