Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Найдовший автопробіг без водіїв добрався до Києва
 
7-08-2010, 17:50  Технології

Найдовший автопробіг без водіїв добрався до Києва

 
Міжнародний інтерконтинентальний автопробіг мінівенів Electric Piaggio Porter, які споживають виключно сонячну енергію і керованих системою автономного пересування без участі водіїв добрався до України.

Найдовший автопробіг без водіїв добрався до Києва



У четвер, 5 серпня, зробив зупинку в столиці країни Києві. Автомобілі Які виїхали на минулому тижні з Мілана до Шанхаю, розроблені італійською компанією VisLab при співпраці з університетом Парми, покликані продемонструвати, що «зелений» транспорт, який не потребує водіїв - це вже не майбутнє, а сьогодення.

Найдовший автопробіг без водіїв добрався до Києва



Мінівени управляються без участі людини за допомогою системи автономного пересування, розробленої VisLab, а також стандартного GPS. На пасажирських сидіннях автомобілів їдуть фахівці, які зможуть вирішити проблеми в разі їх виникнення.

Технологія автопілота Electric Piaggio Porter, включає в себе стереокамери, лазери, що сканують простір, панорамниу систему спостереження з охопленням 180 градусів, комп'ютери, датчики. Причому всі ці пристрої функціонують завдяки енергії, що збирається сонячними панелями. Що стосується системи електропривода, то на відрізках, де зарядити акумулятори автомобілів буде не можна, вони будуть підживлюватися електрогенераторами.

Найдовший автопробіг без водіїв добрався до Києва



Після Києва колона відвідає Харків, Москву та інші міста, поки не досягне Шанхаю. У загальній складності мінівени без водіїв повинні подолати дистанцію в 13 000 кілометрів або 8077 миль, що буде світовим рекордом в області «безпілотних» автопробігів.

За матеріалами korrespondent.net

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!