Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Короткі паролі небезпечні для користувачів
 
17-08-2010, 20:27  Технології

Короткі паролі небезпечні для користувачів

 
Паролі довжиною до 7 символів ненадійні і навіть небезпечні для користувача і його персональних даних.

'Короткі



До такого висновку прийшли дослідники з Технічного Дослідницького Інституту Джорджії. Також вони заявили, що такі паролі легко підібрати, тим більше, що обчислювальних потужностей сучасних комп'ютерів для цього цілком достатньо.

Автори дослідження рекомендують застосовувати паролі довжиною більше 12 знаків, в яких є і великі, і малі літери, спеціальні символи або цифри.

Вже зараз не складно знайти і завантажити програми, які вміють підбирати паролі до різних сайтів, програм і призначеним для користувача облікових записів.

Крім того, автори дослідження виявили, що погано захищені сайти, що зберігають паролі, можуть бути причиною злому більш великих сайтів. Причина такої ситуації полягає в тому, що користувачі часто не спромагаються міняти паролі і використовують одну і ту ж комбінацію символів для різних сайтів.

Головними правилами з підбору паролів є його відносна складність, велика довжина, використання різних паролів для різних ресурсів і періодична зміна паролів.

За матеріалами hi-tech.tochka.net

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!