Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Google змінив логотип у День незалежності України
 
25-08-2010, 00:16  Технології

Google змінив логотип у День незалежності України

 
Google підготував до Дня незалежності України спеціальний doodle - видозмінений логотип компанії стилізований під важливу подію, і який можна побачити на сторінці пошуку.

'Google


Цей дудл видно на сайті google.com.ua і google.com, тому його побачать не лише українські користувачі Інтернету.

Нагадаємо, місяць тому оглядачі сайту watcher.com.ua повідомляли про те, що кількість українських doodle невиправдано мала. Що Google обділив Україну у виготовленні дудл (doodle).

Дудл бувають як загальносвітові, так і заточені під окрему країну або групу країн. Якщо дудл робиться під події загальносвітового масштабу - то його побачать усі. Якщо ж ця подія цікаво для однієї країни чи групи країн - то дудл на сторінці побачать тільки в них.

За всю історію існування дудл, Україні були присвячені лише три:
Перший у 2006 році - тоді дудл отримали всі 32 учасника фіналу Чемпіонату світу з футболу. Другий у травні 2009 року - на честь дня народження винахідника Попова (дудл був для трьох країн - Україна, Білорусь, Росія). І третій - у вересні 2009 року на честь дня народження Івана Котляревського.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!