Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Нове вбрання Google: голим король виглядав краще
 
12-06-2010, 19:02  Технології

Нове вбрання Google: голим король виглядав краще

 

Нове вбрання Google: голим король виглядав краще


0




Компанія Google вирішила провести рестайлінг домашньої сторінки свого пошуковика і відмовитися від білого фону і великого застарілого зображення внизу екрану. Однак поява на задньому фоні налаштовуваного зображення розчарувало блогосфера і експеримент пішов по іншому руслу: тепер користувач зможе вибрати зображення, а за умовчанням домашня сторінка Google залишається як і раніше білою. Посилання «Змінити фон» знаходиться в лівому нижньому кутку домашньої сторінки пошукача.

Хоча у користувачів Google є сторінка iGoogle, яка налаштовується, маркетологи компанії вирішили піти далі і помістили на задній фон сторінки Google.com зображення з високою роздільною здатністю, яке користувач може замінювати. Представники Google стверджують, що хотіли надати користувачам абсолютно новий рівень персоналізації.

Тим не менше, реакція Мережі була і передбачуваною, і смішною одночасно, починаючи від вигуків «Bing грабують!» до заяв про нехтування засад. На офіційній сторінці Microsoft Europe в Twitter з'явилвся гумористичний запис: «Ми втратили фонове зображення. Якщо знайдете - поверніть на Bing.com ...».

До честі Google, вона прислухалася до голосу народу, незабаром домашня сторінка сайту повернулася до звичного вигляду. Відповідно до заяви віце-президента Google з пошукових продуктів Марісси Майєр (Marissa Mayer), причиною проблеми стала фатальна програмна помилка: «Ми запланували помістити пояснення у формі посилання на домашній сторінці, проте через помилки вона не з'явилася у більшості користувачів. У результаті, багато хто вирішив, що ми надовго змінили свою домашню сторінку ».

Отже, світ повернувся у звичне русло, домашня сторінка Goolge залишилася білою і чистою, а Bing відшукав своє фонове зображення. Тепер всі задоволені.

За матеріалами internetua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!