Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У цьому році заплановано запустити Інвестиційний портал Житомирської області в мережу Internet
 
17-02-2011, 09:48  Технології

У цьому році заплановано запустити Інвестиційний портал Житомирської області в мережу Internet

 
15 лютого відбулася бесіда з головою Житомирської обласної державної адміністрації Сергієм Рижуком про підсумки роботи першого року діяльності Віктора Януковича на посаді президента України та про результати реформ, впроваджуваних Президентом і його командою, на прикладі Житомирської області.

0



На питання про успіхи Житомирщини у питаннях залучення інвестицій Сергій Рижук відповів, що особливий акцент буде зроблений на реалізації інвестиційних проектів інноваційного характеру, оскільки інновації - це один з вирішальних факторів підвищення ефективності виробництва та забезпечення стабільного розвитку підприємств, повідомляє прес-служба обласної держадміністрації.
Враховуючи, що в області є досить потужний науковий потенціал, провідні дослідницькі установи будуть залучені до впровадження перспективних інвестиційно-інноваційних проектів. Крім того, перспективні наукові розробки наших вчених щорічно включаються в електронне видання «Житомирщина інноваційна», з надією, що вони обов'язково зацікавлять інвесторів.

У цьому році заплановано запустити Інвестиційний портал області у світовій мережі Internet, на якому буде розміщена інформація про Житомирську область, законодавча база, програми та розпорядження, якими регулюється інвестиційна діяльність, інформація про інвестиційний, інноваційний, економічний потенціал Житомирської області, інвестиційно привабливі об'єкти, земельні ділянки, незадіяні виробничі приміщення, інвестиційні пропозиції для інвесторів. Для більш оперативного аналізу проблем та врахування пропозицій інвесторів на Порталі буде створена анкета для інтерактивного опитування.
Сергій Рижук: "На сьогодні подібні портали мають лише кілька регіонів, серед яких - Вінницька, Львівська, Херсонська області та АР Крим. І ми також це обов'язково зробимо. Сподіваємося, що даний портал буде оцінений інвесторами, які працюють або хочуть працювати на Житомирщині, і він стане ще однією важливою ланкою в системі залучення інвестиційних ресурсів в нашу область ".

За матеріалами Репортер Житомира

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!