Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Електричні зубні щітки не такі хороші, як здаються ...
 
7-03-2011, 22:54  Технології

Електричні зубні щітки не такі хороші, як здаються ...

 
Що ви вважаєте найбільшим винаходом людства? Телефон, автомобіль, телевізор? Американці визнали потрібним і затребуваним предметом зубну щітку, відсунувши на другі місця комп'ютер, мобільний телефон і мікрохвильову піч. Вчені пояснюють це тим, що комп'ютер або автомобіль завжди можна поміняти або модернізувати, а ось із зубами складніше ...

0



Між тим, багато людей, піддавшись трохи рекламі, трохи власній ліні, а трохи любов'ю до технічних новинок, віддають перевагу електричним зубним щіткам, щиро вважаючи, що стан зубів від їх застосування якщо не покращиться, то, принаймні, не погіршиться.

Тим не менш, вчені стверджують, що серед безлічі різновидів електричних зубних щіток тільки одна може перевершити традиційну. За методом впливу всі електричні щітки можна розділити на п'ять типів: щітки з рухомою головкою, що обертаються, вібруючі, що обертаються і вібруючі, а також щітки, ворсинки яких рухаються в різні боки.

Вчені стверджують, що тільки ті щітки, які виробляють обертові і вібруючі рухи одночасно, можуть за ефективністю перевершити і інші типи електричних щіток, і традиційні зубні щітки. Подібні щітки краще видаляють зубний наліт, і знижують ризик запалення ясен.

І незважаючи на це, стоматологи називають електричні щітки досить сумнівним винаходом. З тих пір, як вони стали користуватися широким попитом у населення, значно зросла кількість випадків ерозій емалі, дефектів зубів і рецесій ясен.
Це пов'язано з тим, що при неправильному використанні електричні щітки можуть пошкодити ясна і навіть розхитати зуби. Якщо ви використовуєте таку щітку, то намагайтеся не торкатися ясенного краю зуба.
За матеріалами stomat-clinic.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!