Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Інновації в бізнесі: продаж аудіокниг
 
26-03-2011, 23:32  Технології

Інновації в бізнесі: продаж аудіокниг

 
Зараз досить великою популярністю користуються аудіокниги.

0



Вони бережуть час студентів: ті скачують їх з Інтернету і скидають на плеєр, а потім слухають задані по літературі твори на ходу. Їх можна "читати" в темряві: так, наприклад, багато хто любить перед сном послухати цікаві твори улюблених письменників. І, врешті-решт, вони практичні для дітей, які ще не вміють і тільки вчаться читати.

Якщо у батьків немає часу, щоб розповісти казку дитині, малюк може прослухати її запис. Але проблема в тому, що ринок аудіокниг на даний момент не налагоджений і функціонує досить уривчасто - не всі твори можна знайти в аудіоваріанті. Існують вінілові книги Underwood, але вони виходять лімітед едишн, як то кажуть, і записуються лише вибрані твори і до того, ж на вініл. Тобто про масове споживанні мови не йде. У Бостоні був запущений проект "книжкового магазину для вух", що отримав назву Drum (Барабан). Чому магазин аудіокниг назвали барабан? Тому що "люди не читають барабанну дріб, а слухають її".

Така от логіка. Магазин аудіокниг Drum займається записом творів, інтерв'ю та їх розповсюдженням і продажем. Аудіокниги доступні онлайн і в форматі MP-3 для скачування на сайті компанії. Вперше 3 місяці всі аудіокниги знаходяться у вільному доступі, після чого необхідно платити 25 доларів на рік за доступ до повного архіву магазину. Це досить недорого. Ідея організації магазину аудіокниг досить перспективна. Експерти вважають, що в наше століття повального використання різних гаджетів, плеєрів, аудіокниги є актуальною формою виробництва і вільною нішею для відкриття бізнесу. Попит є, залишилося створити пропозицію. Ціла система вимагає розробки - необхідні підприємці, організатори, диктори, розробники сайтів, фахівці з просування, вільно ціле поле для діяльності!

Фото з сайту http://www.laab.ru/

За матеріалами: 1000ideas.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!