Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Білоруси почали виробляти мобільні телефони
 
23-04-2011, 10:49  Технології

Білоруси почали виробляти мобільні телефони

 
Перші три "мобільника", вироблені в Білорусі, вже надійшли в продаж. Їх випуск здійснюється на підприємстві "Промзв'язок", а призначені телефони для забезпечення зв'язком держпідприємств, повідомляє interfax.by.

0



Модель "Евротеф Е1" представляє собою телефон з 2-дюймовим екраном, розташованим горизонтально. Робити знімки користувач зможе за допомогою вбудованої 0,3-мегапіксельної камери, а зберігати дані - на знімній карті пам'яті microSD ємністю до 4 гігабайт. Головна особливість телефону - можливість одночасної роботи з двома SIM-картами.

"Евротеф Е2" призначений для людей похилого віку та абонентів з обмеженими можливостями. Він оснащений великими механічними кнопками і додатковою клавішею екстреного виклику.

Модель "Евротеф Е3" в технічному плані повністю повторює модель "Евротеф Е1", але виконана в класичному дизайні.

Вартість телефонів становить близько 100 доларів.

Співробітники підприємства, де збираються трубки, повідомили, що при створенні телефонів використовуються білоруські та зарубіжні комплектуючі. Але що саме в них місцевого виробництва, а що завізної - уточнювати не стали.

Фото з сайту podrobnosti.ua
За матеріалами: MTS Today

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!