Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Японці 5 років трудилися над найбільш страшним телефоном
 
25-05-2011, 13:06  Технології

Японці 5 років трудилися над найбільш страшним телефоном

 
Японські вчені цілих п'ять років були зайняті розробкою стільникового телефону в формі маленького чоловічка, вид якого багатьом здається моторошним, і назвали його куклофоном.

Японці 5 років трудилися над найбільш страшним телефоном



Новинка являє собою звичайний мобільний телефон, який має форму маленького чоловічка. Матеріал, з якого він виконаний, нагадує людську шкіру. На вигляд він трохи більше людської долоні. Як тільки він опиняється в руках людини, він починає розігріватися до температури 36, 6 С.

Вчені створили такий апарат з метою дати співрозмовникам відчути близькість один одного. Вони стверджують, що така форма нового телефону здатна створити враження безпосередньої близькості співрозмовника. Новинка буде мати здатність звиватися, реагуючи на тон голосу людини, що знаходиться на "протилежному кінці дроту". Щоб куклофон був максимально схожий на маленького чоловічка, ніяких кнопочок на ньому немає: він управляється тільки голосом. Сильно стиснувши в руці маленьке тільце, можна буде відповісти на дзвінок і так само покласти трубку.

Зараз це лише прототип. Чи стане він затребуваним тільки в Японії або в усьому світі, покаже час.
Фото з сайту liveinternet.ru
Джерело: Комментарии

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!