Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Тример, або як його ще називають, бензокоса - самий придатний інструмент для догляду за ділянкою.
 
9-07-2011, 21:52  Технології

Тример, або як його ще називають, бензокоса - самий придатний інструмент для догляду за ділянкою.

 
Зараз на ринку представлені сотні тримерів різних виробників. Вибір надзвичайно великий. Сучасний бензиновий тример - це потужна, технологічно удосконалена модель, виготовлена з високою точністю і з розширеним набором функцій. Переважна більшість тримерів допоможе Вам акуратно зробити бордюри в своєму саду, приведе в належний вигляд ваші улюблені клумбочки і, безсумнівно, прибере з-під кущів настирливо зростаючу траву. До слова сказати, бензиновий тример, як і тример електричний, часто називають кущорізом, тому що його сміливо можна використовувати не тільки для усунення трави, але і для обрізки кущів.

0



Вибираючи бензиновый триммер www.trimmeri.com, Ви повинні в першу чергу вирішити, що саме Ви будите робити з цим агрегатом. Відповідно, якщо садівник збирається активно боротися з бур'янами, то йому як нікому іншому знадобиться професійний бензиновий тример. Якщо ж наш шановний садівник збирається косити траву на присадибній ділянці, то йому потрібен електричний тример. Але врахуйте, що електрокоси можна використовувати тільки в гарну погоду, для похмурої ж підходять бензинові тримери.

Після того, як Ви розібралися з типом тримера, не думайте довго і вирушайте за покупкою. Опинившись на місці, не поспішайте хапатися за першу вподобану бензокосу. Обійдіть весь стенд, потім вже вирішуйте.

Але перш пам'ятайте: перед покупкою потримайте тример в руках, тому що Вам доведеться з ним працювати. Визначте, які ручки Вам більш зручні. До речі, слід враховувати і площу косіння. Якщо вона перевищує 2 сотки, радимо взяти тример з плечовим ременем. Він набагато зручніший при роботі на досить великих територіях.

Важливо також не забути і про такий пункті як зберігання бензокоси. Яким способом Ви будете її перевозити? Якщо з цим передбачаються складності, то може, слід задуматися про варіант тримера з розбірної штангою ... Тут будьте особливо уважні.
Завжди пам'ятайте про техніку безпеки. Дотримуйтесь правил безпечної експлуатації тримерів. Причому необхідно пам'ятати не тільки про власну безпеку, але й про безпеку оточуючих, домашніх улюбленців, рослинності в саду, і, звичайно ж, самого тримера! Одяг та взуття при роботі з тримером повинні бути закритими і досить щільними. Не забувайте про захисні окуляри.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!