Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Найпопулярніші оголошення України на сайті board.salle.com.ua
 
6-09-2011, 16:58  Суспільство

Найпопулярніші оголошення України на сайті board.salle.com.ua

 
'Найпопулярніші
Останнім часом Інтернет завойовує все більше простору. Покупки, продаж товарів, пропозиція послуг, обмін чогось відбувається не без таких засобів як доска объявления і інтернет-магазинів.

Дуже часто трапляється, що деякі куплені товари виявилися не потрібними, або перестали подобатися вам, або ви захотіли більш сучасний варіант. Чи є необхідність продажу речей власного виробництва. Що ж робити в такому випадку? Звичайно, найкращий варіант - продати цю річ комусь іншому, кому вона виявиться потрібна. Виникає нове запитання: де знайти покупця для свого товару? Можна спробувати продати цю річ на ринку чи здати в комісійний магазин (яких практично не залишилося), але в цьому випадку вам необхідно понести додаткові витрати, зусилля і витратити дорогоцінний час. Самий зручний і простий спосіб знайти свого покупця - подати оголошення в газету або в Інтернет на дошку безкоштовних оголошень.

Для того щоб подати (розмістити, опублікувати) оголошення в газету, необхідно: вирізати спеціальний купон, заповнити його, купити конверт і надіслати до редакції або зателефонувати до редакції газети та подати оголошення по телефону. У такому варіанті подачі своїх оголошень є маса незручностей, порівняно з публікацією на дошці електронних оголошень: телефони, часто бувають зайняті, іноді потрібно заплатити за оголошення, з моменту прийняття від вас оголошення і його публікацією в газеті проходить дуже багато часу.

Щоб розмістити оголошення (подати, опублікувати, додати) в Інтернеті, вам не доведеться стикатися з перерахованими вище, проблемами. Для публікації оголошень за допомогою ресурсів в мережі Інтернет існують спеціальні безкоштовні дошки оголошень, бувають звичайно і платні, але нас такі не цікавлять. На безкоштовних дошках оголошень вам потрібно пройти процедуру реєстрації та заповнити спеціальну форму, але існують і такі, де реєстрація необов'язкова. Бувають сайти, яким віддають перевагу значна кількість користувачів, завдяки тому, що для розміщення, а тим більше пошуку оголошень, зовсім необов'язково реєструватися, реєстрація вам потрібно тільки в тому випадку, якщо буде необхідним редагувати свої оголошення. Саме ці дошки популярні серед багато чисельної аудиторії користувачів мережі Інтернет і з їх допомогою ви маєте можливість знайти необхідні вам речі або продати свої.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!