Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Google зайнявся випуском електронних книг
 
12-07-2011, 21:35  Технології

Google зайнявся випуском електронних книг

 
Мабуть велика кількість мешканців Житомира і області, крокуючи в ногу з розвитком технологій, з задоволенням вибирають електронні книги. Цей різновид книг зручний як для освоєння навчального матеріалу, так і для ознайомлення з художньою літературою.

0



Американський інтернет-гігант пробує себе в нових жанрах. Google в парі з корейською компанією IRIVER представив пристрій Story HD, що оснащене вбудованим доступом до онлайн магазину eBooks.

Пристрій Story HD виділяється на тлі конкурентів високим дозволом екрану. Він складає 768х1024 точок при фізичному розмірі дисплея в 6 ". Екран виконаний за технологією електронного чорнила (E-Ink) і підтримує 16 колірних градацій. Вбудований акумулятор забезпечить автономність гаджета до шести тижнів або на 14 тис. прочитаних сторінок.

"Читалка" також обладнана QWERTY-клавіатурою, модулем Wi-Fi, а високу швидкість роботи забезпечить процесор з частотою 800 Мгц. Вбудована пам'ять складає 2 гігабайти, а розширити її можна за допомогою карт SD об'ємом до 32 гігабайт. Важить Story HD 207 грам при розмірах 190х127х9, 3 мм.

Вартість IRIVER Story HD складає 140 доларів, а в продажу "книжка" з'явиться з 17 липня.

Вбудований клієнт Google книги дозволить власникові цього пристрою завантажувати книги безпосередньо з мережі. На сьогодні бібліотека цього електронного магазину нараховує сотні тисяч платних і близько трьох мільйонів безкоштовних книг.

За матеріалами: Обозреватель

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!