Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Свіжі новини про iPhone 5
 
20-07-2011, 21:25  Технології

Свіжі новини про iPhone 5

 
FBR Capital Markets - фінансова аналітична фірма з серйозною репутацією, тим більше цікава її інформація, що стосується iPhone 5. Компанія повідомляє, що масове виробництво довгоочікуваного яблучного смартфону почнеться в III кварталі 2011 року, отож скоро ми отримаємо можливість купить iphone 5. Представники компанії не називають джерело, яке забезпечило їх цими відомостями.

Свіжі новини про iPhone 5



З подробиць стало відомо наступне: в оснащення закладена камера на 8 мп і чіп передавального пристрою з одночасною підтримкою стандартів GSM і CDMA. Єдиний чіп дозволить не тільки удосконалити мобільний зв'язок у різних стандартах, а й Apple не буде необхідності розробляти моделі айфонів під певний стандарт мережі.

iPhone 5 отримає кодове найменування N94, хоча з штаб-квартири компанії в Купертіно не надходило жодної офіційної інформації, втім як завжди.

Компанія FBR Capital Markets припустила, що перший випущений "тираж" нового айфона 5 буде дорівнювати 8 мільйонам примірників, що є майже третиною від усього запланованого до випуску (20 млн.) в поточному році обсягу яблучних смартфонів. Це означає, що виробництво iPhone 4 буде продовжено.

Сенсори для камери айфона 5 будуть поставляти OmniVision і, не виключено, Sony. Комунікаційні чіпи Intel зникнуть з технічного вмісту пристрою. Їх замінять універсальні Qualcomm, інтегровані під CDMA-GSM мережі.

Серцем iPhone 5 буде А5, двоядерний процесор, вже працює в iPad 2. Потужний А5 дозволить додаткам в смартфоні працювати більш продуктивно, а також відтворювати графіку і відео з більш високою роздільною здатністю - 1080р.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!