Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Навіщо телевізор, якщо є YouTube
 
29-07-2011, 00:06  Технології

Навіщо телевізор, якщо є YouTube

 
71% користувачів Інтернету старше 18 років регулярно відвідують різні відеопортали для перегляду відеороликів. Такі дані представила компанія Pew Research. Особливо популярними відеосервіси виявилися у людей, які мають дітей. 81% батьків зізналися, що регулярно заходять на сайти, на зразок YouTube, вони замінюють їм і телевізор, і DVD. Серед тих, хто потомством поки не обзавівся, тільки 61% користувачів постійно дивляться відео в Інтернеті.

Навіщо телевізор, якщо є YouTube



Серед тенденцій дослідники відзначають, що з кожним роком число відвідувачів сайтів з відеоконтентом зростає. На даний момент найпопулярнішим відеосервісом є YouTube. На нього припадає 52% всього потокового відео що проглядається в світі.

Що цікаво, користувачі стали частіше заходити на відеосервіси з мобільних пристроїв. Частка відеосервісів в мобільному трафіку складає 39%, згідно зі звітом MobileTrends Report. При цьому найбільша любов користувачів знову дістається YouTube. Сервіс відповідає за 22% усього мобільного трафіку в світі.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!